perjantai 13. kesäkuuta 2014

Sovitin vanhan runoni twitterin @runobattle´ssa olleeseen aiheeseen "haarniska":


9 kommenttia:

 1. Osui ja upposi. Jollain tapaa samaistuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa - ja hurjaa - kuulla. Tää on aika ankaraa settii kumminkin. Kiitos.

   Poista
 2. Ihan mieletön <3 Sulla on vahva oma ääni ja sitä on kiva kuunnella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu se ääni joskus pihinältä. Kiitos että tykkäät ja jaksat kannustaa.

   Poista
 3. Hei, olitko muuten Annikin runofestareilla? Vaikuttaisi siltä, että näin siellä sut tai sun kaksoisolennon. Ainakin profiilikuvien perusteella epäilen tunnistaneeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin joo. Välillä keskityin ihmisiinkin, mutta enimmäkseen kuvasin vaan. Niissä festarin omissa videoissa on mun ottamaa matskua, esmes Henry Bowers -osuus itse artistista:
   https://www.youtube.com/watch?v=dWEn26U5uw0
   Voi kun olisit tullut nykimään hihasta. Ois munkin pitäny hoksata että sä olet siellä, kun oot Mansen asukki.

   Poista
  2. Mut on niitä kaksoisolentojakin, tietääkseni Helsingissä kaksi. Sen verran olen saanut selville että toisen nimi on Janne. Livekohtaamista odotellessa. : )

   Poista
  3. Olit se sitten varmastikin sinä, kun kameran kanssa touhusit. Täytyypä katsoa video ja muutakin settiä sieltä! Jäi Henry Bowers näkemättä, kun lähdin Rauhatädin ja Tes La Rokin jälkeen. Olisi ollut kiva tulla nykäisemään hihasta, mutta en viitsinyt kesken esityksen + istuin kylmästä kankeana kykenemättä nousemaan, kunnes oli vaan pakko lähteä kotiin lämmittelemään :) Mutta ehkä vielä törmätään joskus jossain tai sitten törmään kaksoisolentoosi Janneen ;)

   Poista
  4. Tapaamme ihan varmasti. Säätila koetteli. Huikeinta oli katsoa Aronpuroa rankkasateessa varjon alla mykkyrässä kameraa myös varjellen. Koska Aronpuro on vaan the best.

   Poista